Styla dina fälgar

Snygga till dina fälgar med nya navkaplsar

Jag som älskar bilar och allt som har en motor så är jag också intresserad utav styling. Att kunna snygga till sin bil på flera olika sätt med olika saker är något jag tycker om.

Något som jag tycker är snyggt är när man har snygga spoilers runt bilen men även att man har snygga fälgar. Fälgar i sig är väldigt dyrt då kan man köra på ett litet billigare alternativ och det är kåpor. Man kan enkelt byta ut så att fula fälgar blir snygga fälgar.

Med centrumkåpor och navkapslar kan man snygga till fula fälgar

Jag som är lite snål av mig vill helst inte köpa nya fälgar för att få dem där snygga och coola fälgarna. Eftersom jag vet att det blir snyggt med nya navkapslar så kan jag unna mig det till bilen. Dem är enkla att montera dit och det finns i flera olika varianter.

Vill man att navkapseln ska smälta in i fälgen ska man även köpa centrumkåpor så att det blir mer en helhet på det hela.

Det kallas centrumkåpa  och den täcker själva navet på fälgen. Centrumkåpan finns också i flera olika varianter men är oftast gjord så att det passar bilen dvs det liknar själva märket på bilen. Jag köpte både nya navkapslar och centrumkåpor för då fick jag mer en helhet 🙂

Stäng meny