En renare miljö

En renare miljö

Hur ska vi kunna påverka miljön? Att miljön ska bli renare och inte förgiftad. Jag tänker mest på transporter, stora tunga långtradare som drar mycket bensin och spottar giftiga gaser i naturen.
Det finns företag som tänker på miljön de kör miljötransporter. Vi har ett företag som vi vill hylla och det är Ernst Express. Det är ett åkeri som har ett x antal bilar i drift, rättare sagt 100-tal tunga fordon på vägarna. Med en omsättning på 300mkr/år.

För en bättre miljö så har företaget satsat på att köra helt fossilfritt på ett 80-tal bilar som enbart går på bio- och HVO diesel.
Ernst erbjuder klimatsmarta och trafiksäkra tjänster och leveranser av hög kvalitet. Vid ständig förbättring så hoppas vi att andra åkerier tar tills sig och börjar köra klimatsmart också så att alla tänker på miljön och ju fler vi är ju mer kan vi påverka miljön.

 

Säkra transporter
Att erbjuda säkra och miljövänliga transporter gör att vi tänker på säkerheten när vi åker på vägarna och även när vi är hos kunder, sen tänker vi även på miljön genom att vi kör miljövänliga transporter.

 

Stäng meny